NELIS HEESBEEN terug met nieuwe single.

Na jaren stilte wist de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen onlangs een dikke hit te scoren met “Ga Jij Maar Weg, Lazer Maar Op”. Met deze single speelde Nelis zich weer helemaal terug in de kijker en de agenda stroomde weer vol met optredens. Inmiddels is het tijd voor een opvolger, getiteld “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg”.

 

Hiervoor dook Nelis de studio in met het succesvolle producersteam Sonic Solution met een ijzersterke meezinger. “De druk was hoog, want we wilden met een minstens zo’n sterke plaat komen als de vorige single. Ik heb “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg” inmiddels een paar keer gezongen tijdens recente optredens, en het dak ging er meteen weer af. Het liedje is geschreven door niemand minder dan Jack van Raamsdonk, en ik denk dat we een kneiter in handen hebben” aldus Nelis Heesbeen over zijn nieuwe single.

In de bijbehorende videoclip is wederom Nelis’ neef Henk Damen te zien, en zien we Nelis in actie op de bühne. Ook hier wordt het enthousiasme van het publiek in beeld gebracht. Al met al zijn de verwachtingen wederom hooggespannen rondom de nieuwe single van Nelis Heesbeen “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg”

Bekijk hier de videoclip van Nelis Heesbeen “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg”