Mick Harren maakt koningslied, schilderij van het koningspaar en wordt ook op 27 april 50 jaar

Mick Harren en koning Willem-Alexander worden op 27 april allebei 50 jaar. Daarom brengt de zanger, die ook optrad tijdens het huwelijksfeest van het koningspaar, het koningslied ‘Samen zijn we koning’ uit. Daarnaast heeft de zanger voor deze gelegenheid een schilderij van de koning en koningin gemaakt.

 

Koning Willem-Alexander en Mick Harren zien dinsdag 27 april allebei Abraham. Ter ere van deze gelegenheid heeft de zanger een schilderij gemaakt van het koningspaar. Het schilderij is opgenomen in de koninklijke expositie in de Kapelstraat te Bussum en is daar tot 29 april te bezichtigen.

Naast het schilderij heeft Mick ook een nieuw koningslied gemaakt. De single ‘Samen zijn we koning’ brengt hij uit, omdat de zanger een origineel en tijdloos nummer wilde hebben, welke elk jaar rond deze tijd gedraaid kan worden. Dit is een lied waar iedereen zich in kan vinden.

Het koningspaar is al bekend met diverse nummers van Mick Harren, want hij heeft opgetreden tijdens hun huwelijksfeest op 02-02-‘02. ‘Samen zijn we koning’ mag dus niet aan hun aandacht ontsnappen.