MARISKA geeft startsein zomer met nieuwe single “KON HET MAAR ALTIJD ZOMER ZIJN”

Na het succes van haar vorige single “Vanaf Het Moment” (o.a. enkele weken nummer 1 in de Piraten Top 30) is Mariska terug met een heerlijke zomerse plaat “Kon Het Maar Altijd Zomer Zijn”. Hiermee heeft ze een waardige opvolger in handen en zal deze jonge zangeres meer terrein winnen.

 

De 21-jarige Mariska Dijkstra werd geboren in Zoetermeer maar is thans woonachtig in het Brabantse Vught en kreeg landelijke bekendheid toen ze in 2006 de finale won van Kinderen voor Kinderen. Niet veel later won ze tijdens een talentenjacht de titel “De ster van het Noorden”. Na enkele Nederlandstalige en Engelstalige singles zingt Mariska nu weer in haar eigen taal. In de studio van Gerto Heupink is het zomerse nummer “Kon Het Maar Altijd Zomer Zijn” ontstaan, waarmee Mariska ongetwijfeld weer mee zal scoren.

Bekijk hier YouTube clip van Mariska “Kon Het Maar Altijd Zomer Zijn”