Lieneke brengt wederom gevoelsnummer.

Lieneke Derks die sinds haar comeback met het nummer ‘De laatste keer’ menig hart wist te raken komt wederom met een gevoelig nummer.  Door een tekst te schrijven op een heel bekend nummer van City to City, draagt Lieneke bij met de verwerking van het verlies van een kindje van kennissen.

Het was aanvankelijk niet de bedoeling het nummer uit te brengen maar doordat velen haar er naar vroegen is uiteindelijk toch besloten het nummer alsnog uit te brengen.

In Februari waren de opnames van de bijbehorende clip. Inmiddels is de single te downloaden op de diverse downloadportals en te beluisteren in de daarvoor bekende streamingdiensten.  Momenteel is de promo rondom haar nummer volop bezig en zal ze menig radiostation bezoeken voor een interview. Daarnaast wordt er op de achtergrond stilletjes doorgewerkt en geschreven aan een nieuwe single.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qwNnLrC6ghI