Koningslied op Paleis Soestdijk

Het kersverse Koningslied “Samen zijn we Koning” van Mick Harren zal 27 april live gezongen worden op Koninklijk Paleis Soestdijk ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Koning Willem Alexander. Zanger Mick Harren, die ook op 27 april 1967 geboren werd en dus exact dezelfde leeftijd bereikt als de Koning, kan zijn geluk niet op.
Harren schilderde ook een portret van het Koninklijk paar en is te zien tijdens de “Expositie onze Willem 50” vanaf 21 tot en met 29 april in de Kapelstraat te Bussum, waar in totaal 27 kunstenaars hun Koningswerk ten toon stellen.

Mick Harren zal tijdens de feestelijke opening op 21 april van de expositie zijn koningslied “Samen zijn we Koning” als generale repetitie zingen, maar het lied zingen op Paleis Soestdijk op 27 april is wel een droom, aldus Harren.

Mick Harren zong het Koninklijk paar toe op 02-02-02 in de Amsterdam Arena.