Kian Derry & Monique Heegen samen in duet

Kian Derry & Monique Heegen hebben allebei een solo carrière en timmeren druk aan de weg. Tijdens de album opnames van Kian kwam producer Martin Sterken op het idee om samen een duet op te nemen met Monique Heegen. Dit ook met als doelstelling om Nederland met België te verbroederen.
En bijzonder genoeg klikte het direct. Er is zelfs een bijzondere vriendschap uit ontstaan. Het bijzondere nummer staat op het album “Onverwacht “ van Kian Derry dat in oktober werd gelanceerd. Ze hebben wegens dit onverwachte heugelijke feit besloten om dit nummer als single uit te gaan brengen. Ze zullen deze single dan ook feestelijk presenteren tijdens Kian’s Coffee Time 9 april a.s in Partycentrum Prikkewater te Vlaardingen. Hier zullen ook optredens zijn van Patrick Palm, Perry Zuidam, Tom Witsenburg en Rita Young. Kaarten zijn te reserveren via kian.derry@gmail.com of via www.prikkewater.nl