Jubileum Concert Marco de Hollander

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze avondvullende show blikt Marco terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren.

 

Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden.

“Er zijn nog een beperkt aantal 1ste rangs kaarten beschikbaar. Er lijkt een ware stormloop op de kaarten de afgelopen weken” vertelt Marco trots

“Fans bepalen in dit vak, of je dit soort mooie momenten gegund zijn, en dit is een prachtige blijk van waardering” vertelt Marco verder. “We zijn volop bezig de show in elkaar te zetten. Het moet iets onvergetelijks worden, met live band, showballet en gast artiesten, een compleet avondje uit”.

Bestel nu je kaarten via Theater Castellum, let op, hiervoor moet je wel even een log in voor aanmaken: https://theatercastellum.nl/s53368/Marco_de_Hollander_15_jaar_Mooie_Momenten Of bel de Nationale Theater Kassa: 0900 9203 of check: http://ww.ntk.nl/marco-de-hollander