John Denies schreef en zingt het nummer ‘Tegendraad’ !!

Tegendraad gaat over waar we als samenleving staan in Nederland. Tegendraad wil zo graag de zwijgende positieve minderheid in ons land vertegenwoordigen en een stem geven. Niet de schreeuwers, herriezoekers en lawaaimakers. Tegendraad wil graag een ieder de kans geven om dat wat ons land altijd is geweest; tolerant, vreedzaam, gastvrij en neutraal uit te dragen.

 

Een positief protest tegen de toenemende onvrede in ons land. De splitsing tussen arm en rijk, de multiculturen en polariserende opiniemakers in ons land. Tegendraad heeft een beetje heimwee naar het weer trots zijn op onze tolerante samenleving. Met deze single Tegendraad willen ze graag een ander geluid laten horen. Een geluid dat begint bij ons zelf.

En van daaruit met ons allen samen. De opbrengsten van de single komen ten goede van Het leger des Heils. Een organisatie die veel meer verdient dan het toedragen van een warm hart alleen. De Rap wordt verzorgt door Rapper Olivier Ponzi, zang en mondharmonica door John Denies.