Jessy spreidt haar muzikale vleugels met nieuwe release.

 Deze van oorsprong uit Rotterdam komende zangeres woont al jaren in Groningen en heeft een vaste verworven in de showbizz. Met ieder nummer weet ze mensen in het hart te raken en of het nu country nummers zijn of het Nederlandse lied Jessy voelt zich er happy bij.

 

Met deze nieuwe single “ Laat ze maar praten” ( T & M Peter van der Veen) heeft ze wederom het bewijs geleverd dat ze beschikt over een geweldige stem die prettig in het gehoor ligt. “ Laat ze maar praten” is een krachtige Nederlandse popsong die blijft hangen.
Jessy geeft met deze single nog een kwaliteit van haar bloot want ook het rappen is haar niet vreemd. Vanaf vandaag te downloaden – streamen in de legale downloadshops en verkrijgbaar via de reguliere verkooppunten en webshops