Jarige TV OOST trakteert op vijf muzikale feesten in Overijssel.

Wie jarig is, trakteert! TV Oost bestaat dit jaar 25 jaar en daarom trakteert RTV Oost de inwoners van Overijssel op vijf muzikale feesten op zondagen in mei, juni en september. Achter de schermen zijn RTV Oost, de deelnemende gemeenten en lokale horeca al maanden aan het voorbereiden om van deze Jubileumtour een Overijsselse feestknaller te maken.

 

Elke feestzondag begint ’s morgens om 11:00 uur met een uur lang gezellig ‘Fruhshoppen in…’. In de namiddag volgt vanaf 16:00 uur op dezelfde locatie een groots muzikaal pleinfeest met een lange rij bekende artiesten. De entree voor de Jubileumtour is natuurlijk helemaal gratis.

‘Fruhshoppen in…’ – 11:00 – 12:00 uur

Vanaf een speciaal ingericht RTV Oost plein met kraampjes met lokale specialiteiten en gezellige zitjes, praten we met leuke gasten aan tafel. Een heuse Oberkrainer kapel zorgt onder meer voor de muzikale ondersteuning. Sfeer dus!

‘Pleinfeest in…’ – 16:00 – 18:00 uur

Een lange rij bekende artiesten maakt zijn opwachting op het grote opblaasbare RTV Oost-podium tijdens het pleinfeest dat in de namiddag van start gaat. Hierbij wordt lokaal talent en de streektaal niet vergeten.

 

Waar is het feestje?

Dit zijn de data en locaties in de gastgemeenten:

Zondag 14 mei                    Markt in Haaksbergen

Zondag 28 mei                     Markt in Steenwijk

Zondag 11 juni                     Brink in Bathmen

Zondag 10 september        Raadhuisplein in Tubbergen

Zondag 24 september        Markt in Ommen

De jubileumfeesten zie je ook op TV Oost. Informatie over de artiesten volgt binnenkort.