Iris wint The Voice Kids 2017

De 15 jarige Iris heeft The Voice Kids 2017 gewonnen. Iris, afkomstig uit het team van Ali B, heeft hiermee de bekende bokaal, een platencontract en een studiebeurs ter waarde van 25.000 euro gewonnen!

 

Elke coach had na de Blind Auditions van The Voice Kids, 15 kinderen in zijn/haar team en na The Battles en de SingOff slechts twee kandidaten over. Gisteravond streden Anna (10), Iris (15), Raya (10), Thijs (12), Merle (14) en Noa (14) om de winst in de spannende finale. In tegenstelling tot eerdere jaren van het programma, vielen er geen deelnemers af tot de bekendmaking van de winnaar.
Thijs en Raya streden voor Team Ilse, Team Ali werd vertegenwoordigd door Iris en Anna en Marco Borsato ging de finale in met Merle en Noa. De finalisten zongen elk 2 nummers en samen met hun coach. Die avond werd er een vierde coach bekend gemaakt. Volgend jaar zullen ervoor het eerst in de geschiedenis van The Voice Kids dan ook geen drie stoelen zijn die kunnen omdraaien, maar vier! Douwe Bob zal volgend jaar op die vierde stoel zal gaan zitten,

De winnares van de Finale van The Voice Kids 2017 is Iris geworden. Gisteren stemden anderhalf miljoen Nederlanders af op de talentenjacht voor kinderen, tegenover 1,7 miljoen mensen vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Foto Marita Steggink

https://www.youtube.com/watch?v=166hm3oVOac

https://www.youtube.com/watch?v=hk02Xmq9Wlo

https://www.youtube.com/watch?v=X-aMVyTZAMU