Harten 10 presenteert nieuwe album in het theater.

Afgelopen vrijdag bij een goed bezocht theater concert, presenteerde Harten 10 hun nieuwe album. Een box met 2 CD’s en een DVD met diverse clips. Nieuwe nummers, singles die nooit eerder zijn verschenen op een album, solo nummers en diverse bonustracks staan op deze muziekschijven.

Een avondvullend programma…. Anekdotes, terugblikken op 8 jaar Harten 10 in voor en tegenspoed, akoestische optredens en natuurlijk de nieuwe nummers ten gehore brengen.  Het eerste exemplaar kreeg het duo uit handen van René Karst, die deze avond een gastoptreden verzorgde. Aan het eind van de avond kregen de bezoekers als eerste de kans om in het bezit te komen van de CD / DVD box.

Vanaf heden is deze te bestellen ; https://www.cdhal.nl/harten-10-bestemming-bekend-2cd-dvd

‘Twee Witte Paarden’ is de nieuwe single van Harten 10, deze werd natuurlijk ook afgelopen vrijdag gezongen. Voor de live uitvoering kijk ;

 

Info en boekingen zie; http://www.harten10.nl/