Fries Wolma komt met heerlijke popmuziek in het dialect

Als opvolger van, ‘Beatpiroaten’, ‘Kerstnachtblues’, de zomerhit van 2015 ‘Zummertied’ en ‘Noakend in de regen’ die in 2016 de 2e plaats haalde in de Noord 9 van RTV Noord, komt Fries Wolma met een prachtig nieuw nummer, ‘Wie waren jong’ ! De tekst van ‘Wie waren jong’ gaat over twee oudere mensen, die mijmeren over hun liefde voor elkaar.

 

Het vasthouden of loslaten. De een wil de relatie verbreken, terwijl de ander zich vastklampt aan de gedachte dat het vroeger toch zo goed was. ‘Wie waren jong en zo verlegen’. Een situatie die bijna iedereen wel eens meemaakt in zijn leven.

De muziek doet denken aan Steely Dan en Santana. Melancholisch en meeslepend met een duidelijk zomerse klank. Heerlijke popmuziek in het Gronings gezongen. Het nummer is afgelopen zaterdag in première gegaan bij RTV Noord en is verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaak – de download en streaming sites