Emil van Duo Toe Maar draagt stokje over aan zijn kleindochter Joanne

Na 57 jaar als drummer/zanger op het podium te hebben gestaan voor groot en klein publiek is het voor Emil tijd geworden om het stokje door te geven. De afgelopen 16 jaar heeft hij samen met Patrick  met veel plezier en succes  Duo Toe Maar gevormd. Nu kan Emil met veel trots melden zijn plaats in Duo Toe Maar word overgenomen door  kleindochter  (en dochter van Patrick) Joanne.

 

Het ‘nieuwe’ Duo Toe Maar laat de zon schijnen op je feest en neemt je mee op een muzikale reis over de wereld. In 30 minuten krijgen je bezoekers een spetterende opzwepende live show te zien. Door het brede repertoire is de show geschikt voor jong en oud. De muzikale reis gaat van Zuid Amerika, Duitsland tot aan Nederland. Het repertoire dat tijdens de live show voorbij komt varieert van een Samba, Duitse Schlagers tot aan Nederlandstalige pop. De interactie met het publiek is dan ook constante factor van Duo Toe Maar. Stil staan is echt niet mogelijk en zeker niet als er o.a. strandballen het publiek in gegooid worden!

Duo Toe Maar is een Brabants familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Joanne treed hiermee in de voetsporen van haar vader Patrick. Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdient.
Carnavalshit 2017: Heb ik jou op Tinder gezien?
Afgelopen carnaval scoorde het muzikale duo met hun single “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien”. Ze speelde hiermee in op de actualiteit, de jeugd van tegenwoordig communiceert meer via hun mobiel dan ooit tevoren.  De single sloeg bijzonder goed aan in kroegen en op de radio. Duo Toe Maar was te gast bij Radio 3FM en in het Fijnfisjenie café van Omroep Brabant TV. Tevens kwam “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien” voor in een item van het tv programma RTL Boulevard.

 

Duo Toe Maar is exclusief te boeken bij Artiestenbureau JB Productions.

 

Website: www.duotoemaar.nl

Facebook: www.facebook.com/duotoemaar/