Edwin Bos – Je eigen Held

Met Bloedmooie vrouw, Onze liefde en Moe maar voldaan, heeft Edwin Bos uit het Drentse oliedorpje Schoonebeek, duidelijk aangegeven welke weg hij is ingeslagen, op muzikaal gebied. “Nederlandstalige muziek, in de countrysfeer, is een genre wat mij bijzonder goed ligt. Deze muziek gaat heel goed samen met de teksten, die uit het leven zijn gegrepen.
Dit maakt het zeer herkenbaar voor vele mensen. Muziek is emotie, dat wil ik met mijn muziek naar buiten proberen te brengen”, aldus de zanger zelf. Zijn nieuwste single, met de titel: Je eigen held, is dan ook weer typisch zo’n nummer, wat Edwin zijn muziek zo herkenbaar maakt. Het ligt aangenaam in het gehoor, heeft een tekst met een duidelijke boodschap en heeft natuurlijk ook weer een hoog meezinggehalte. De productie lag deze keer in deskundige handen van Martin Sterken.

Tevens is Martin, samen met Edwins vrouw Jannie, verantwoordelijk voor de pakkende tekst, van deze veelbelovende productie. De bijbehorende videoclip is inmiddels te vinden op de bekende clipkanalen.