De Divy’s laten de ‘zomer’ zon binnenkomen

Het jaar 2017 is een meer dan jubileum jaar voor het Vlaamse duo De Divy’s. Hun carnavalskraker “ Schakkelakke boem” is bekroond door meerdere steden met de titel carnavalskraker van het jaar. Dit door Diane Jacobs geschreven feestnummer is o.a. door Beppie Kraft gecoverd.  Ook met “ Jij Jij Jij” scoorde moeder en dochter boven verwachting. 

Een geweldig begin van het jaar wat alleen maar mooier gaat worden want DeDivy’s vieren meerdere  feesten en op alle momenten zullen we muzikaal een cadeau ontvangen. Zo viert moeder Diane haar 60e verjaardag – staat ze 45 jaar op het podium en bestaan De Divy’s drie jaar. Over enkele weken verschijnt er een solo album van Diana – in juli een album van De Divy’s en nu een nieuwe single van het duo.

“ Zomerzon” is de titel , geschreven door Diane en van muziek voorzien door haar echtgenoot  Pierre, en ja de muzikale zonnestralen knallen met dit nummer uit de luidsprekers. Een super voortzetting van dit toch al succesvolle Divy jaar. De komende weken zullen de dames veelal te zien en horen  bij vele radiozenders om deze cd en de solo cd van Diane te promoten. Ook staan er vele optredens in de agenda zowel in eigen land maar ook Luxemburg en Nederland weten deze twee feestbeesten al te vinden. De Divy’s volg ze opfacebook instagram en twitter en mis niets.