Dennis Smits nieuwe singel heet; Ik ben nu eenmaal zo!

Dennis Smits uit het Brabantse Reusel zingt pas een paar jaar, maar heeft toch al een succesje op zijn naam staan. Hij scoorde namelijk met het feestduo D en D een grote feesthit met het nummer; In het stamcafeetje aan de oliekade! Hij gaat nu solo en komt met een nummer in een heel andere stijl. Zijn nieuwe singel “Ik ben nu eenmaal zo” is een heerlijk commercieel pop nummer en is met heel veel muzikaliteit gemaakt.

 

Hierin laat de sympathieke Brabander horen veel meer in zijn mars te hebben dan wat hij tot nu toe liet horen! Opnieuw werkte hij samen met producer André Kooiman, die ook de man achter het project van D en D is, en samen werkte ze aan de nieuwe muziekstijl van Dennis Smits. “Het resultaat is helemaal te gek, met veel live instrumenten en een pop beat die staat als een huis” zegt Dennis tevreden!
Het nummer wordt ondersteund door een lekkere videoclip die o.a. te zien is op Youtube en diverse tv zenders. De nieuwe singel “Ik ben nu eenmaal zo” van Dennis Smits is vanaf april 2017 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België! Een verrassende commerciële plaat waarmee Dennis Smits een mooi visitekaartje afgeeft en laat horen dat hij een veelzijdige artiest is met een volwassen sound!