David Alexandre Winter scoort opnieuw in vele landen met single

David Alexandre Winter een naam die bij velen niet direct het licht doen laten branden. Echter scoorde deze zanger een wereldhit met Oh Lady Mary. Vele miljoenen gingen ervan over de toonbank en nog steeds is dit nummer veel gevraagd tijdens de optredens. David Alexandre Winter al jaren woonachtig in Boston maar toert nog de hele wereld over.

 

Volle zalen en theaters trekt deze zanger in vele landen. Ook zijn nummers worden nog volop gedraaid bij de diverse radiozenders. In de lijst van juweeltjes komt nu ook Whatcha doin tonite. In Canada al behorend tot de meest gedraaide nummers en ook Frankrijk heeft het nummer stevig op rotatie staan. En natuurlijk mag nu zijn eigen Nederland niet ontbreken. Vanaf vandaag verkrijgbaar via de download – streaming en webshops deze nieuwe cd van de van oorsprong uit Amsterdam komende zanger. In de jaren 60 doorgebroken met de band Daddy’s Act en als DJ gewerkt bij Radio Veronica en Radio 227. Vertegenwoordigde Luxemburg in 1970 bij het Eurovisie Songfestival en kent een discografie van vele honderden titels. WHATCHA DOIN TONITE afkomstig van het album Winter Country kent al vele positieve reacties