Dave en Donny Roelvink doen vanaf vanavond zaken.

Na ‘De Roelvinkjes’ (RTL 5), ‘Dave Het Huis Uit’ (RTL XL), en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ (RTL 5) is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken’. De broers hebben besloten om samen een zaak te starten in de vorm van een tijdelijk pop up concept.

 

De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken’
4 april 2017 20:30 uur

 

 
Overdag is de locatie een health centrum met juicebar en ’s avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam ‘Hermanos’. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat.

Dave en Donny groeien samen op. Moeder Luciënne en vader Dries hadden hun handen vol aan het tweetal. Inmiddels heeft Dave zijn leven weer op de rit en zijn beiden uitgegroeid tot volwassen jongens. Dave is succesvol DJ en leidt een leven dat goed bij hem past, want Dave is dol op muziek, de vrouwen en de nacht. Donny is inmiddels negentien jaar en minstens zo knap als zijn grote broer Dave. Donny is een gedisciplineerde jongen die zich volledig heeft gestort op het gezonde en sportieve leven.

En dat is tegenwoordig goed aan hem te zien. Twee broers die elkaars tegenpolen zijn. De een leeft voornamelijk ‘s nachts en de ander juist overdag. De een gedisciplineerd en soms wat ingetogen, de ander losbandig en midden in de spotlights. Maar ze hebben een onwaarschijnlijke goede band. Bekrachtigd door middel van de ‘Hermanos’ (boers) tatoeage die Dave en Donny op hun arm hebben laten zetten.
In ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken’ is te zien hoe de broers zich voorbereiden op de start van hun eigen zaak. Donny wordt de kneepjes van het vak bijgebracht door de succesvolle personal sportcoach Tom Barten en Dave krijgt les in het cocktail-shaken. Hij wil natuurlijk net zo goed worden als Tom Cruise in de film Cocktail. Dave en Donny komen uiteraard voor flink wat uitdagingen te staan met alle sores van. Hoe komen ze aan klanten? Hebben ze wel de juiste opleidingen? En kunnen ze dit allemaal aan? Daarnaast zijn ook al hun privé beslommeringen te zien in deze nieuwe realityreeks. Vader Dries, moeder Luciënne en stiefmoeder Honoria zijn uiteraard ook weer van de partij. Nieuw is Dave’s nieuwe vriendin Julia. Hoe gaat zij om met alle aandacht van het vrouwelijk schoon voor vrouwenidool Dave?
‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken’ wordt geproduceerd door Flare Media.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zoc7TszH8mw