Christien komt met dubbele single.. Een in het Nederlands en een in het Duits

Christien al jaren een veel gevraagde zangeres op feesten en evenementen.  Een allround zangeres welke niet in een hokje geplaatst kan worden.  Al weer enkele jaren solo te bewonderen en niet zonder succes. Dat succes is mede de oorzaak dat er regelmatig een single van deze  zangeres verschijnt.  

 

Na het succes van “ Kus me”  en  “ Wat ben jij voor een man”  is er nu een bijzondere single verschenen van deze Brabantse namelijk tweetalig. Natuurlijk in het Nederlands maar haar grote wens in in vervulling gegaan om ook eens een nummer uit te brengen in het Duits. Gezien haar afkomst ( Oostenrijk) was dat al jaren een wens die nu in vervulling gaat. In de studio en onder leiding van Walter Strom is er weken aan gewerkt en het resultaat is vanaf vandaag te horen op de zenders in de Duitstalige landen en ook Nederland en Belgie.  Nederland en Belgie gaan voor “ Het overkomt mij steeds weer” terwijl de Duitstalige landen de handen op elkaar krijgen voor  “ Du schaffst es immer wieder”

Zowel de Nederlandstalige als Duitstalige single is vanaf vandaag te downloaden en streamen via de bekende portals.