Chris de Roo verrast fans tijdens optreden en op Facebook: hij wordt vader

Zanger Chris de Roo wordt voor het eerst vader. Dat maakte hij bekend tijdens een optreden en op facebook Het nieuws kwam voor iedereen als een totale verrassing. Chris en zijn Braziliaanse Kelia vertelde het grote nieuws op Facebook . Tijdens het nummer ‘Mag ik dan bij jou pakte Chris zaterdagavond nog een keer zijn moment en vertelde hij het publiek dat hij en zijn vrouw Kelia een kindje verwachten.

 

Het is het eerste kindje samen voor het stel Kelia heeft nog een dochter van 13 “Geweldig roept Chris nu zijn we straks lekker met z’n vieren ik kijk er erg naar uit”, Het nieuws verspreidde zich al snel via Facebook. Het management van Chris heeft het nieuws inmiddels bevestigd.

De Sterrenparade feliciteert Chris & Kelia met dit geweldige nieuws.