Carrière AUKJE FIJN volop in ontwikkeling

Bij haar optredens wordt steeds minder gezegd “wie is dat?”, want het blijkt dat Aukje Fijn bezig is een leuke schare fans te verzamelen die bekend zijn met haar liedjes en voluit willen meezingen. De goede resultaten van haar singles tot dusverre hebben de mogelijkheid gebracht haar te omringen met een goed team: management, boekingen en promotie.

 

Gezamenlijk is men bezig een koers uit te stippelen die stap voor stap mikt op een lange succesvolle loopbaan voor de warmhartige zangeres uit het Gelderse Wezep.

Na het succes van haar vorige single “Milonga” brengt Aukje Fijn deze week haar nieuwe single uit getiteld “Vandaag”. Wederom een liedje met vrolijke zomerse klanken, een genre waarin Aukje zich geheel thuis voelt.

Tekst en muziek zijn geschreven door Bram Koning en het is opgenomen in de studio van Hans Aalbers. De 18-jarige zangeres heeft inmiddels ook de clip opgenomen, die zomer en vrolijkheid uitstraalt, zoals in het nummer bezongen wordt. Als dat geen mooie zomer gaat worden…