De boeren feesthit van het jaar is uit!

De nieuwe single van de Suskes heet “Melken doe je zo”. Dit zeer bijzondere feesttrio heeft een echte boerenrock en -feestplaat opgenomen. Dit nieuwe lied gaat het in de feesttenten en feestzalen enorm goed doen. De klompen kunnen tijdens de vele feesten dit jaar aan blijven. “Melken doe je zo” is de opvolger van “Ode aan de barman”.

 

In deze nieuwe tenthit zit een korte cursus (droog-) melken verwerkt in de vorm van een dansje. Ook het youtube-kanon de “Arumer trekkerspotter” laat zich van zijn beste kant horen. Natuurlijk zullen niet alleen de boeren uit hun dak gaan met dit vrolijke lied, ook mensen met een wat mindere agrarische achtergrond zullen deze plaat zeker waarderen.

De Suskes hebben in hun bestaan reeds twee keer een party-award gewonnen in de categorie “beste feestband” van het land.