Maar als ik jou zie, nieuwe single van Harm Jan de Ruiter

Harm Jan de Ruiter heeft zijn sporen in de Nederlandse volksmuziek al behoorlijk gezet. Na verscheidene singles zoals “De Kermis”,  “Naar de knoppen”, “Mien hond”, “Echte liefde”en twee  albums te hebben uitgebracht, volgde zijn single “Je Laatste Poen” . Deze single is gebaseerd op persoonlijke tegenslagen van Harm Jan zelf.

 

Het leven heeft hem immers niet gespaard. Toch klauterde hij steeds weer overeind en blijft hij doorgaan. Inmiddels heeft hij een nieuwe single klaar: “Maar als ik jou zie” .

Dit keer zingt hij over misstappen die gemaakt werden, waarvan hij nu spijt heeft. Hij beseft wat hij te verliezen heeft. Hij hoopt op een nieuwe kans in de relatie, maar krijgt hij die wel? Kan de partner een blad omdraaien en herbeginnen of is het definitief gedaan? Na zwaar gekwetst te zijn is dat niet makkelijk, ook al heeft hij geleerd uit zijn misstap.

Het nummer is geschreven door Johny Neirinck. Voor de productie ging hij dit keer in zee met Wally Mckey en Richard Poot.