18 jaar oud nummer van BIG BROTHER in een nieuw jasje door JEROEN STEVENS

Een 18 jaar oud nummer van BIG BROTHER zit in een nieuw jasje door JEROEN STEVENS.  Leef met jezelf en elkaar. Zomaar een aantal woorden die herhaaldelijk voorbij komen in het liedje “Leef”. Bijna 18 jaar geleden werd het gezongen door Han van Eijk voor het programma Big Brother. Hiermee kreeg Han zijn nationale bekendheid.

 

Vandaag de dag moet deze boodschap nog steeds doorgegeven worden, want het accepteren van de medemens is nog steeds ver te zoeken. Alle incidenten hoeven niet benoemd te worden, want de media heeft ons alles al laten zien. Jeroen Stevens vindt dat het nu het uitgekozen moment is om nieuwe versie van “LEEF” uit te brengen. Ook op het internet gebeuren allerlei nare dingen, zeker in de zin van “pesten”. Jeroen noemt de “daders” ook wel internethelden. De meeste mensen durven niets te zeggen wanneer ze face-to-face tegenover elkaar staan, of het moet al in een groep zijn. Waarom tegen de liefde van een ander zijn, waarom mensen vernederen wanneer ze er anders uit zien, waarom discrimineren op ras en/of kleur, en ga zo nog maar even door. Hoe je het ook wendt of keert het zijn allemaal mensen van vlees en bloed. moment om dit onder de aandacht te brengen, aldus Jeroen Stevens.