Zesde editie voor succesformule Holland Zingt Hazes

Vanavond is het dan zover, het eerste Holland Zingt Hazes concert 2017 in de grootste kroeg van Nederland. Terwijl de Ziggo Dome op dit moment in het teken staat van de spectaculaire jubileumeditie die vanavond van start gaat, mogen zij nu bekend maken dat Holland Zingt Hazes in 2018 terug keert!

 

Groots meezingfeest van Nederland ook in 2018 terug in de Ziggo Dome! 

Vandaag maakt producent LiveLane, vlak voor aanvang van het eerste concert van de uitverkochte jubileumserie, bekend dat Holland Zingt Hazes volgend jaar op vrijdag 20 en zaterdag 21 april terugkomt in de Amsterdamse Ziggo Dome. 
In 2017 wordt met de huidige concerten het eerste lustrum gevierd. Met een speciaal voor deze jubileumeditie ontwikkeld hologram wordt de levensechte illusie gewekt dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Dat André Hazes in ons land een nog altijd ongeëvenaarde populariteit geniet blijkt ook dit jaar met maar liefst vijf uitverkochte concerten. Hazes is en blijft dé volkszanger van Nederland.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen in de grootste kroeg van Nederland. Kortom, Holland Zingt Hazes staat inmiddels als nieuwe traditie garant voor een avond feest.

Tickets voor Holland Zingt Hazes 2018  op 20 en 21 april 2018 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl.