Zender Obama & Poar Neem’n On Tour op MPF

Zender Obama / #Wateensound en de mannen van Poar Neem’n On Tour krijgen een eigen podium op het Mega Piraten Festijn op 18 maart in Borger. De organisatie kon simpelweg niet meer om de meest populaire zend-amateur van Nederland en zijn vrienden heen!

 

De geschiedenis

Al meer dan een jaar neemt de Zender Obama elke vrijdagmorgen rond kwart voor 12 op RADIO NL, het Hollandse Hart van de regio, de frequentie even over! Werklui leggen het werk neer, autoradio’s gaan een tandje harder, op kantoren wordt even geen telefoon opgenomen.

Hij deelt woeste verhalen over de belevenissen met zijn maten ‘John Het Platenkanon’ en ‘Benny Telstar’. Dankzij dit radio-item kan de betere horecazaak niet meer zonder groene knuppels en schaaltjes bruin fruit! Zijn krachtterm #TITOM kom je overal tegen.

Wim Salabim, het gezicht van de facebookpagina Poar Neem’n kwam hij tegen in de kroeg. Na een lange avond aan de bar besloten de heren de handen in een te slaan en sinds het eind 2016 zijn Zender Obama / #Wateensound & Poar Neem’n onafscheidelijk. En die gezelligheid en feestvreugde delen ze graag met de bezoekers van het Mega Piraten Festijn!

De show

Vanaf een eigen podium begint de Zender Obama vanuit zijn platenbarak met zijn de beste piratenkneiters, kun je live verzoekjes aanvragen via de aanwezige analoge verzoeklijn en ga je misschien wel met zo’n fijne sticker naar huis!

Met zijn vrienden van Poar Neem’n On Tour verandert de avond in een feest voor iedereen! Met FeestDJ Harry (een van Nederlands beste FeestDJ’s), een live-band, het Rad van Poartuin en een flinke doos met flantuutn’ win je misschien wel een juweeltje van een t-shirt, bril of vreugdewipper!

… en wie wil dat nou niet?

Dus wees erbij! 18 maart vanaf 21u, geheel legaal en clandestien tijdens het Mega Piraten Festijn in Borger!