Zangeres Hannie boos op de pers.

Hannie is zeer verbaast… er staat een interview in een weekblad met haar, maar ze heeft niemand gesproken. Hannie doet haar verhaal; “Tot mijn grote verbazing staat er een stuk in de party deze week, naar aanleiding van het overlijden van Denny…en ja “tot mijn verbazing” omdat ik ze niet heb gesproken.

Verder laat ze weten;

Volgens de party is mijn trieste leven compleet. Nou beste journalist(en)…Mijn leven is allesbehalve triest! Ik heb een prachtig gezin, de mooiste kleinkindjes van de HELE wereld, twee lieve honden, twee schatten van katten, mooie vrienden! Ik ben gelukkig! Mag dat?

Het verlies van mijn kind is vreselijk, maar er sterven in Nederland duizenden kinderen en geliefde mensen die niet gemist kunnen worden! Dat maakt mijn verdriet niet belangrijker!!

Natuurlijk heb ik verdriet om het overlijden van Denny… echter is het verdriet van zijn Vader, Moeder, Stiefvader, Vrouw, dochtertjes en familie niet te meten aan de verhalen die jullie weer zo elegant op mijn, door jullie gecreëerde (slachtoffer) bordje gooien. Een beetje respect naar zijn familie is hierin wel op zijn plaats denk ik toch? Het is vooral HUN verdriet!!

Er is blijkbaar geen tussenweg hierin. Wil je interviews geven gooien ze er extra jus over om het verhaal dramatischer te maken, en geef je die interviews om bovengenoemde redenen al jaren NIET meer, maken ze er hun eigen verhaal van. Want wat staan er weer veel NIET kloppende dingen in! daar is nog steeds niets in veranderd.

Ik wil niks van de pers! en ik hoop dat de pers stopt met verhalen over MIJN (quote) “trieste” leven te maken! Zodra ik iets leuks heb te melden zal het altijd als eerste hier op mijn facebook staan, in mijn EIGEN woorden! Ik weet dat jullie mee lezen hier, dus hoe makkelijk wil je het hebben 😉 Stop met deze vreselijke trieste gebeurtenis in het leven van mensen te misbruiken om weer een bladvulling te hebben!

Ik heb, na overleg met Ludo wel aan shownieuws wat antwoorden gegeven op vragen.  Hoop in elk geval dat het een respectvol item zal worden, dat hebben ze beloofd..