Zanger sluit deuren eigen kapsalon.

Met pijn in hun hart, doch met vertrouwen in hun toekomst, delen zanger Jeffrey Kuipers en zijn vriend Michael mede dat de deuren van hun kapsalon ‘Beauty By MIKE’ in Hoogeveen per 24 mei 2017 gaan sluiten.  Om spookverhalen te voorkomen komen ze met een korte verklaring, dit doen ze niet omdat ze het gevoel hebben dat ze verantwoording af moeten leggen, ze doen dit omdat ze graag transparant handelen.

Zanger Jeffrey Kuipers en Michael van Zwol ;

” Zoals sommigen van jullie weten zijn we in 2011 failliet gegaan in Zuidwolde, een half jaar daarop zijn we met wat oude zooi van Marktplaats opnieuw begonnen. Echter zijn wij na ons faillissement in Zuidwolde niet gesaneerd, wat inhoudt dat we sinds 2011 nooit zorgen vrij zijn geweest. We werken al jaren om onze fouten uit het verleden weg te poetsen, en financiële druk is altijd aanwezig. Misschien naief, we dachten dat we dit zelf wel op konden lossen, op eigen kracht, maar dat is dus niet gelukt. Het is trekken aan een dood paard.

In december stond de fiscus op de stoep met een hele dikke vette rekening, van nog vóór 2011. Fuck! De grond zakte ons onder de voeten vandaan. Bang, teleurgesteld, moe gestreden. Hoe gaan we dit nu weer oplossen? We hebben hulp gezocht, advies gevraagd, allerlei mogelijkheden onderzocht en berekend….helaas. Op de lange termijn is stoppen met de zaak toch het allerbeste besluit dat we kunnen nemen. En eerlijk gezegd zien we daar inmiddels ook wel een beetje naar uit. Een rustiger leven en vooral minder stress.

Wees niet treurig, wij zijn even heel bedroefd geweest, maar willen ons nu liever richten op de overgang van het MKB naar de arbeidsmarkt. Wij hopen dat jullie tot de 24e mei trouw blijven komen want we hebben de omzet hard nodig! Bedankt voor alle mooie momenten, de gulle lach en hier en daar een traan. Mede dankzij jullie zijn we twee mooie mannen geworden, klaar voor een nieuwe stap in hun hysterische bestaan. Boek gerust, jullie zijn tot de 24e van harte welkom!”.

De Sterrenparade 12-3-17