Zanger Mick Harren zegt nee tegen Adam zoekt Eva VIPS

Mick Harren timmert al bijna 30 jaar als zanger langs de weg in binnen en buitenland en nog steeds met heel veel plezier voor het vak. Maar ook kunst schilderen doet de sympathieke vrijgezel niet onverdienstelijk en heeft al menig portret vereeuwigd op het schildersdoek. Harren is nu ruim 3 jaar single en is vader van zijn 14jarige dochter Semmy, die hij eveneens ruim 3 jaar alleen moet opvoeden na een vechtscheiding.

 

Schilderen, zingen en als alleenstaande ouder je puberende dochter opvoeden, dan heb je haast geen vrije tijd voor jezelf, laat staan dat je je volledig kunt geven aan een nieuwe partner in de liefde, verteld Mick.

Daar komt bij dat ik er in het begin helemaal niet voor openstond en dat mijn focus volledig op mijn dochter gericht was, die het zwaar te verduren heeft gehad, doordat haar moeder al ruim 3 jaar niets meer heeft laten horen of zien en zij zich daardoor in de steek gelaten voelde en ongewenst.

Gelukkig is die nare periode voorbij en gaan we vrolijk samen door het leven. Ik ontmoet uiteraard veel mooie en aardige vrouwen door mijn vak als zanger en entertainer, maar dat zijn altijd korte ontmoetingen, omdat ik nooit lang op een optreden ben, omdat ik van hort naar her moet rijden, kris kras door het land, om van het ene optreden, op tijd naar het andere optreden te komen. Zodoende heb ik nooit echt de tijd om iemand goed te leren kennen en is een echte relatie tot nu toe uitgebleven.

Ik ben gebeld en gemaild door het productie team van het RTL5 programma “Adam zoekt Eva VIPS”, of ik mee wilde doen aan het programma en dat ze dan van te voren vrouwen gingen selecteren, wie eventueel mijn type waren. Jong, dubbel D en alles glad geschoren graag, zei ik lachend door de telefoon. Er stond ook een flinke vergoeding tegenover werd mij verteld, maar er zijn eigenlijk twee redenen waarom ik het niet doe.

Niet voor het geld en de publiciteit, want ik heb het druk genoeg met optreden en met de verkoop van mijn schilderwerken en ik ben echt niet publiciteit schuw, maar ik ben ook niet desperaat, dat ik zo nodig aan de vrouw moet.

Maar de belangrijkste reden is mijn dochter die mij het volgende zei, nadat ik haar van dit aanbod vertelde: ” Pap, aub, dat ga je toch niet echt doen he? Ik heb al een moeder die gek in haar hoofd is geworden en dan krijg ik ook nog een leipe vader, die in zijn blote pik over strand loopt! Als je dat doet, koop ik een touw en hang ik mezelf op, want dan kan ik echt niet meer naar school en mijn vriendinnen onder ogen komen.”

Vandaar dat ik dus nee heb gezegd en hartelijk heb bedankt voor het aanbod om mee te doen, maar wens ze allemaal heel veel succes, aldus Mick Harren.