Wesly Bronkhorst ‘Steeds Als Jij Me Aankijkt

Een prachtige nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Met deze single laat Wesly maar weer eens horen dat hij meer is dan alleen de feestzanger die met zijn optredens iedere kroeg feesttent op z’n kop weet te zetten. ‘Kom Allemaal Maar in Mijn Armen’ ‘Als Jij Had Gedacht’ ’Jij Moet Nu Goed Zo Met Me Doorgaan’ iedereen kan ze moeiteloos meezingen.

 

Toch slaat hij met deze nieuwe single een andere weg in en laat hij horen dat hij met zijn unieke stemgeluid ook een ballade als ‘Steeds Als Jij Me Aankijkt’ fantastisch kan overbrengen. Een prachtige productie die ons alvast meeneemt naar het Concertgebouw van Amsterdam waar hij op 15 mei zijn 15 jarig artiesten jubileum groots gaat vieren met een eenmalig groots concert.

Jubileumconcert live met band 15 mei 2017.
Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in het Amsterdamse Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin “Op Weg” naar nu.
Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden, samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven het concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Nog nooit bent u zo verwend. Hij is deze avond “Uw” zanger.
Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl