Wesly Bronkhorst staat voor moeilijke keuze

Wesly Bronkhorst, die op 15 mei van dit jaar zijn 15- jarig jubileum viert in het concertgebouw van Amsterdam staat voor een moeilijke keuze. Afgelopen maanden is er in binnen en buitenland hard gewerkt aan het jubileumalbum dat binnenkort verschijnt. Op dit dubbelalbum komen twee keer vijftien nummers.

 

Één cd met vijftien hits van de afgelopen jaren en één cd met vijftien nieuw opgenomen nummers. En juist die vijftien nieuwe tracks maken de keuze voor de nieuwe single, die nog voor het concert zal uitkomen zo moeilijk.

“Het zijn allemaal nummers die ik al langer in m’n hoofd heb om iets mee te doen en die bij mij vaak een speciale herinnering oproepen. Daardoor is het voor mij ook zo moeilijk om de nieuwe single te kiezen. Ik vind ze allemaal goed. Ik probeer af een toe een nieuw nummer uit tijdens één van mijn vele optredens die ik in het hele land mag doen. Ik vind het namelijk heel belangrijk om te zien hoe mijn fans reageren op een nieuw nummer.”

Het album en de nieuwe single staan gepland voor begin april. De nieuwe nummers inclusief de nieuwe single zullen naast de bekende hits uiteraard te horen zijn tijdens zijn eenmalig unieke jubileumconcert op 15 mei 2017 in het Amsterdamse Concertgebouw.

Bron Nel van Olm