Wendy Woop maakt ‘zaterdagnacht’ van hit uit 1964.

Wendy Woop is een rock & roll-creatie van de Brabantse Wendy Koevoets. Een lief, beetje brutaal, rock & roll zangeresje, die hits uit de 50er- en 60er jaren van het stof heeft ontdaan en nieuw leven heeft ingeblazen; Klassiekers van o.a. Connie Francis, Patsy Cline en Lucille Starr.

 

Maar ook Saturdaynight At The Movies van the Drifters moest aan de creatieve uitspattingen van La Woop geloven. Zij vertaalde deze hit uit 1964 naar Zaterdagnacht zonder het oorspronkelijke liedje aan kracht in te laten boeten. Samen met haar vaste producer Manfred Jongenelis, dook zij zijn Manfred Recordings-studio in om een frisse, maar o zo vette neder-rock & roll-versie van het nummer te maken. Vervolgens was het aan top-regisseur Karl Kaspers om er een prachtig passende videoclip bij het liedje te maken.
En daarin is hij grandioos geslaagd. Want La Woop speelt nu een glansrol in haar eigen unieke mini-movie en laat zij zien dat klaar is voor meer… veel meer !

Wees dus gewaarschuwd, want Wendy Woop lets the good times roll…