“Waer” eerste single Peter Wessel

Zeven jaar is Peter Wessel bezig geweest met het schrijven en opnemen van liedjes in het Zeeuws. De afgelopen weken hebben de fans en vrienden het werk van zeven jaar voorbij zien komen. Dagelijks werd een nummer gelanceerd en nu is het tijd om naast de vrienden ook de rest van Nederland het resultaat te laten horen. En het eerste nummer wat de wijde wereld in gaat is WAER.

 

Peter Wessel is een ervaren muzikant. Peter actief lid van de Y’Abba Do coverband en werkt nauw samen met stadsgenoot Kevin Village . Steeds was hij gitarist omdat hij weet niet zo goed te kunnen zingen. Echter toen hij in het dialect ging zingen gebeurden er 2 dingen. Hij voelde zich erg op zijn gemak en als je in het dialect zingt staat de kwaliteit van de zang niet meer voorop maar meer de tekst die je zingt. Een compleet album is er nu en die kent als titel D’Oogste Tied en WAER is de eerste single hiervan afkomstig

‘WAER’ is ( evenals de andere nummers van het album) beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende download- en streamingplatforms.