VERDRAAGZAAMHEID EN RESPECT ; TOLERANTIE FESTIVAL 2018

Dit festival, met een keur van de grootste namen uit de Nederpop, is op 6 Mei 2018 in den Haag op het Malieveld ; de sfeer ademt van het roemruchte Holland Pop Festival in het Rotterdamse Kralingse Bos in 1970.

 
MR Polska als eerste artiest bij Tolerantie 2018

De Pool van het Jaar 2011 slaat keihard terug op de golf van negatieve publiciteit over zijn landgenoten. Op driejarige leeftijd verhuist Dominik Wlodzimierz Groot (1989) van Polen naar Nederland. Jaren later scoort hij een culthit met ‘Vinger Op De Klitter’ en twittert hij zichzelf de TMF Awards binnen. Zijn debuutalbum Waardevolle Gezelligheid uit 2012 staat vol aanstekelijke raps. Het tweede album van Mr. Polska ($NOLLER) verschijnt in februari 2015. Daar staat onder andere een duet op met volkszanger Frans Duijts, ja ja. En ook de track ‘Ravotten’, die hij samen opneemt met Ronnie Flex. Het lijkt erop dat Mr. Polska steeds meer kiest voor de kant van de R&B. We zijn verheugd MR Polska te mogen ontvangen op 6 mei 2018 op het Malieveld in Den Haag.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cYR2Pwf3lyw