Twentse Merle & Lois door bij The Voice Kids.

Vanavond was de derde uitzending van de Blind Auditions bij The Voice Kids 2017. De 14 jarige Merle Velthuis uit Harbrinkhoek zong ‘Beneath Your Beautiful’ zo Beautiful, dat alle coaches hun stoel omdraaiden voor haar. Merle koos Marco Borsato uit als haar coach. De uit Weerselo afkomstige 15 jarige Lois Senger zong ‘Hij geloofd in mij’, en ook voor haar draaide alle stoelen.

 

Lois koos Ilse DeLange uit als haar coach.

De 9 jarige Anna uit het Sallandse Raalte, zong het nummer ‘This is a man’s man’s man’s world’ van James Brown. Anna koos Ali B.

The Voice Kids is de jonge talentenjacht waarbij het gaat om echt talent. Alleen the best of the best is goed genoeg; de beste stem en de juiste uitstraling, daar draait het om. De talenten doen gelijk auditie met een liveband op een écht podium voor publiek. De coaches: Marco Borsato, Ali B en Ilse DeLange selecteren op basis van de stem de talenten die zij willen coachen.

Na The Blind Auditions gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. Daar strijden de talenten in de battle-ring tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Daarna volgt nog de Sing-Off en de talenten die overblijven gaan naar de grote LIVE finale.

The Voice Kids zie je vrijdags om 20:30 uur bij RTL 4

Foto; De Sterrenparade / Merle en uitzending The Voice.