Twentse Merle in finale The Voice Kids.

Zojuist was de eerste Battle ronde te zien van The Voice Kids. De uit Harbrinkhoek afkomstige Merle Velthuis (14) is één van de finalisten 2017 geworden. Vanavond had coach Marco Borsato de eer om als eerste ‘zijn’ team te laten horen in de 5 Battles. Maarliefst 15 kinderen zongen met elkaar en uiteindelijk koos Marco 5 winnaars. 

 

Deze mochten alle 5 hun nummer uit The Blind Auditions nog een keer laten horen. Uiteindelijk gaf Marco aan Merle en Noa een finaleplek. Hiermee zijn zij de eerste finalisten in de LIVE finale geworden. Daar komen de komende weken nog de 2 winnaars van Ali B en 2 winnaars van Ilse DeLange bij.

In de finale zullen 6 kinderen ‘strijden’ om de titel Voice Kids winnaar 2017. Deze is op vrijdag 21 april a.s in een LIVE uitzending.

Foto;  YouTube The Voice Kids