TINUS HOEKSTRA nieuwe single DOE HET DAN

Tinus Hoekstra, geboren 10 februari 1988 in de Achterhoek te Doetinchem, heeft nooit spijt gekregen van een beslissing welke hij nam in 2011. Nadat hij al diverse optredens had verzorgd en studio opnames had gemaakt, vond hij het tijd worden zijn carrière als zanger naar een hoger plan te tillen. Ruim vijf jaar later ondertussen, heeft hij liefst 9 singles en het album ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op zijn naam weten te zetten.  

Hij geniet in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. De vriendschap die Tinus in de loop der jaren heeft opgebouwd met zijn vaste producer Frank Verkooyen, mondde vorig jaar uit in het prachtige duet ‘Vrienden voor het leven’.

Via het platenlabel Nationale Artiesten Parade tekent de Achterhoeker nu voor een nieuw product: ‘Doe het dan’. Deze nieuwe single, uiteraard opgenomen en geproduceerd in studio The Boom! Music te Breda, is een oud liedje van Leen Zijlmans. Naar aanleiding van het idee van Tinus heeft Frank Verkooyen er een verrassend uptempo nummer van weten te maken ondanks de rustige start ervan. Met Daniel Metz op accordeon en Martijn de Laat op trompet is ‘Doe het dan’ een plaat die volledig past bij de stijgende lijn welke zanger Tinus Hoekstra al enkele jaren nadrukkelijk te pakken heeft.