Het succesvolle tv-programma ‘Jij&Ik’ komt terug op NPO 1

Het succesvolle tv-programma ‘Jij&Ik’ komt terug op NPO 1! Ouders en kinderen die graag samen zingen voor War Child en voor één keer willen shinen op een groot podium kunnen zich aanmelden. Iedereen maakt kans, want men krijgt hulp van de beste artiesten van Nederland.
De inschrijving is gestart per maandag 27 februari a.s. via de website www.jijenik.tv. Kinderen en hun ouders/verzorgers kunnen zich tot en met 14 april aanmelden door een video te uploaden waarin zij samen zingen.
Het filmpje dat op internet het meest bekeken wordt, krijgt gegarandeerd een plek in de grote finale op tv. Ieder ander maakt kans om vervolgens via workshoprondes en begeleiding door professionele artiesten een plek in de finale te verdienen.

Uitleg tv-programma ‘Jij&Ik’ voor War Child
Kinderen die samen zingen met één van hun ouders, zijn al tijden een fenomeen op internet dat miljoenen views oplevert. De EO brengt, na het grote succes van vorig jaar, deze hartverwarmende en muzikale internethype weer terug op tv voor War Child. Door hun stem te laten horen, geven deze kinderen ook stem aan de toekomst van oorlogskinderen. De live uitzending vindt plaats op woensdag 14 juni 2017 om 20:30 uur bij de EO op NPO1.

Ambassadeur Marco Borsato
Marco Borsato is als ambassadeur van War Child zeer nauw betrokken bij de tv-avond ‘Jij&Ik’ en de keuze van de kandidaten voor de show. Tijdens de show wordt ook aandacht gevraagd voor de situatie van miljoenen oorlogskinderen wereldwijd.
Kijk voor meer informatie op: http://www.warchild.nl/jijenik/over-jijenik