Stop Telling me titel nieuwe single Suzy and the Rangers

Nieuw is de naam SUZY & the RANGERS. Maar onbekend zeker niet. Leadzangeres Suzy Dexter is al jaren een singer songwriter die vele harten sneller laat doet kloppen met haar songs. Albums als “ On the Moon” – “ Lost track of time” en “Journey to the end of the noght” hebben ertoe bijgedragen dat ze een graag gehoorde zangeres is geworden.

 

En een zangeres die zich kan meten met blues rockdiva’s als Elky Brooks Bonnie Raitt en Susan Tedeschi. Samen met Sander van Herk formeerde ze de band Suzy and the Rangers en vandaag 8 maart 2017verschijnt de tweede single van deze Utrechtse band. “STOP TELLING ME” is de titel en is verkrijgbaar als single – online en via de stream.
De nieuwe single brengt een actueel thema want vrouwen willen graag dat mannen beter leren luisteren en dat wordt nog meer zichtvaar gemaakt met de clip die is gemaakt door de allerleukste vrouwen uit China, Griekenland, Suriname, Marokko, Frankrijk en de provincie Utrecht!
Met deze single is het onderwerp voorgoed muzikaal vastgelegd.
Naast STOP TELLING ME staat ook de eerste single Space Repetition op deze schijf
Space Repetition is geïnspireerd door het ontluisterende boek ‘Dit kan niet waar zijn’ van Joris Luyendijk over de financiële crisis en de rol van de bankiers hierin. Suzy wilde een ode aan hem en zijn pionierswerk schrijven.