Single Evert Wolters gepresenteerd op Mega Piratenfestijn.

De nieuwe single van Evert Wolters is afgelopen zaterdagavond gepresenteerd tijdens het Mega Piratenfestijn in Borger. Ruim 8.000 man kregen voor het eerst de single ‘Sexy sax’ te horen. “Een ervaring die ze me nooit meer af kunnen pakken”, aldus Evert.

 

De single presenteren in een bomvolle tent was voor Evert Wolters al heel spannend, maar het was zijn allereerste optreden tijdens een MPF. “Een ervaring die ze me nooit meer af kunnen pakken”, aldus de jonge zanger. Ondanks dat het zijn debuut was op het grote podium, ging het de zanger goed af. Dat kwam met name omdat hij zo ontzettend trots is op zijn nummer. Hij voelt zich gelukkig met het liedje en dat wist hij zaterdagavond uit te stralen. “Dit past precies bij mij. Het is een mengeling van de muziekstijlen die ik zelf grijs draai: Gypsy-pop / Gypsy-dance”, aldus de 26-jarige zanger.

‘Sexy sax’ is tot stand gekomen na diverse gesprekken met Willie en Unique Oosterhuis. Vader en zoon Oosterhuis, Hans Louws en Maarten de Groot werken vaker samen aan singles en brengen dat uit onder de noemer Music Farm. Artiesten zoals Frank van Etten en Milan Milano gingen Evert Wolters al voor.

“De sax is een sexy instrument als het bespeeld wordt door de juiste persoon”, aldus Evert Wolters, “Dat laat de clip ook echt zien…” In de clip van de single ‘Sexy sax’ wordt de saxofoon bespeeld door een mooie vrouw. Het vasthouden en bespelen van het instrument door deze vrouw toont volgens Evert zeker aan dat de saxofoon echt sexy kan zijn.