Roy Donders gaat slapen in Utopia.

Zanger Roy Donders en zijn Marvin gaan komend weekend slapen in Utopia. A.s. zaterdag 11 maart opent de loods haar deuren!  Jij krijgt de mogelijkheid om de loods en het Utopia terrein van dichtbij te bekijken, aanstaande zaterdag van 16:00 uur tot 19:00 uur, tijdens de Open Loods!

 

Tijdens dit gezellig samenkomen zullen natuurlijk ook de Streetwearshop en de Candyshop geopend zijn en kunt u genieten van een drankje aan de Utopiaanse bar. Daarnaast zorgen de Utopianen voor een rondleiding en zal ook aan entertainment worden gedacht. Niemand minder dan Roy Donders en Dave Dekker zijn namelijk ook van de partij!

Vind jij het leuk om hierbij te zijn en de Utopianen in het echt te ontmoeten? Koop dan hier je kaarten!
Wees er wel snel bij, want het aantal kaarten is beperkt.