Roxeanne Hazes gaat trouwen.

Roxeanne Hazes (24) gaat trouwen. Haar vriend Erik Zwennes vroeg haar ten huwelijk, laat de zangeres weten op Instagram bij een foto van haar verlovingsring. “Wanneer ja ‘voor altijd’ betekent… Iemand die mij elke dag laat groeien, lachen, leven, mij zijn beste vriendin en zijn alles noemt, krijgt van mij de meest overtuigende JAAA!”, schrijft Roxeanne bij de foto.

 

“Wat een eer om de rest van mijn leven samen met mijn beste vriend te mogen doorbrengen. Ik hou van jou.”

Erik schrijft op Instagram: “Wanneer je zó zeker bent dat je de ware hebt gevonden, dat je altijd bij haar wil zijn en dat je de mooiste toekomst voor je ziet… dan kun je er maar beter voor op één knie gaan toch? (…en ze zei gewoon nog JA! ook).”

In december werd de relatie tussen Roxeanne en de medewerker van haar platenlabel Top Notch Erik wereldkundig. Kort daarna liet Roxeanne Hazes een E op haar vinger tatoeëren. Haar vriend Erik Zwennes liet een R op zijn vinger vereeuwigen. (ANP)