Romantic Ballads van Aristakes.

De Nijkerks musicus en ondernemer Aristakes Jessayan, beleefde op 25 februari 2017 de vuurdoop tijdens zijn eerste theatershow in zijn bijna 42 jarige carrière als artiest! De show ‘Romantic Ballads (Unplugged)”, werd geregistreerd door de cameramensen van RTL en het gelijknamige album werd uitgereikt door niemand minder dan Tineke de Nooij.

 

De try-out in het Icoon Theater in Amersfoort was totaal uitverkocht en het publiek was lyrisch over de performance van Aristakes. De speciale gast in de show is de bekende zangeres Jody Pijper, onder anderen bekend van ‘Stars on 45’ en Jody Singers bij Lee Towers en Night of the Proms.

“Onlangs nog uitgeroepen als ‘Beste Station Pianist van Nederland’ en nu dan de theatervloer op. Een grote uitdaging en ook best wel spannend”, aldus de sympathieke Armeniër.

De muziek en theatershow, “Romantic Ballads” unplugged, omvat veel covers, maar ook eigen repertoire en een levensverhaal van deze Armeens-Nederlandse artiest. Het is Aristakes puur, zoals hij is: alleen een vleugel en een stem. Dat is alles dat Aristakes op zijn wensenlijstje had staan!

De show is de komende periode nog in vele theaters te bewonderen.Agenda; https://aristakes.nl/agenda

De release- en digitale RTV promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van Ultimatedisk.nl.