Peter Dons – Geniet van het leven

Afgelopen woensdag was het zover, toen ging de nieuwe single van zanger-entertainer Peter Dons in release met de gezellige titel “Geniet van het leven”. Een titel die bruist van energie en zo ook het vrolijke gezellige maar vooral positieve liedje met een melodie die zich direct in je hoofd nestelt en er bijna niet meer uit gaat.

Het is een track van zijn nieuwe album “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde”, een album dat in april van dit jaar uit zal gaan komen. Dit album bevat 14 liedjes, waarvan 7 liedjes door Peter Dons zelf geschreven zijn. De arrangementen zijn in samenwerking met Peter van Leerdam gedaan en het album is opgenomen in de High Waves studio te Maasland.

Uiteraard is er ook voor dit lied weer een schitterende videoclip gemaakt, door Jaap van Didden van JvDvideo.nl uit Vlaardingen.

Na zijn theaterconcert van vorig jaar in theater Zuidplein te Rotterdam lijkt Peter de wind in de rug te hebben, wat geresulteerd heeft in vele optredens in het land. In maart van dit jaar heeft hij zijn 2500ste optreden mogen vieren, sinds hij in maart 2004 begonnen is. In dat jaar heeft hij ook zijn grote droom werkelijkheid laten worden, professioneel zanger in de entertainmentwereld worden en dat heeft hem, tot op heden, geen windeieren gelegd.

Na zijn singles, “Plots was jij weg”, “Waar jij verschijnt” en “Sla je armen om me heen” nu dan “Geniet van het leven”.

De plug en promotie worden weer verzorgd door Score Promotions i.s.m. UltimateDisk.