Oosten des lands enorm goed vertegenwoordigt bij Battles The Voice Kids.

Na de 5e uitzending en laatste van de Blind Auditions bij The Voice Kids van 2017 gisteravond, kunnen we stellen dat het oosten van het land enorm goed vertegenwoordigt is in de Battles rondes.

 

De 14 jarige Merle Velthuis uit Harbrinkhoek zong ‘Beneath Your Beautiful’ zo Beautiful, dat alle coaches hun stoel omdraaiden voor haar. Merle koos Marco Borsato uit als haar coach.
De 9 jarige Anna uit het Sallandse Raalte, zong het nummer ‘This is a man’s man’s man’s world’ van James Brown. Anna koos Ali B. De uit Weerselo afkomstige 15 jarige Lois Senger zong ‘Hij gelooft in mij’, en ook voor haar draaide alle stoelen. Max Schoenmaker (13) uit Rijssen, die ook doorging naar de volgende ronde en dat in het team van Ilse gaat voortzetten net als Lois. En gisteravond kwam daar Fenne Toenink (15) ook nog bij. Ze koos voor Ilse DeLange.
Na The Blind Auditions gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. Daar strijden de talenten in de battle-ring tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Daarna volgt nog de Sing-Off en de talenten die overblijven ( van elke caoch 2) gaan naar de grote LIVE finale.
Vanaf volgende week beginnen de battles en op 21 april is de grote LIVE finale.
The Voice Kids is de jonge talentenjacht waarbij het gaat om echt talent. Alleen the best of the best is goed genoeg; de beste stem en de juiste uitstraling, daar draait het om. De talenten doen gelijk auditie met een liveband op een écht podium voor publiek. De coaches: Marco Borsato, Ali B en Ilse DeLange selecteren op basis van de stem de talenten die zij willen coachen.
The Voice Kids zie je vrijdags om 20:30 uur bij RTL 4