Ook John Otten is er achter; een “ Droomvrouw” heb je niet alleen

De van oorsprong uit Sibculo afkomstige maar nu in Almelo woonachtige zanger John Otten laat weer muzikaal van zich horen. Na de successen van o.a. “ Ik ben een meisje” en” Ik wil met je dansen” is John wederom de studio van Frank te Hennepe in gedoken om daar te werken aan repertoire en na een zoektocht kwam men samen uit bij dit nummer. “ Droomvrouw” van oorsprong uit Duitsland afkomstig door Frank te Hennepe voorzien van een Nederlandse tekst.

 

Stem en arrangement past perfect bij elkaar en wellicht is dit voor John Otten de eerste stap om in deze muzikale richting zijn weg te vervolgen Het publiek reageert zeer positief als ze het nummer tijdens de live optredens horen. Het nummer is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de betere cd specialzaak maar natuurlijk ook via downloadportals en streaming. Voor meer informatie over het nummer, zijn muzikale plannen, de agenda en het succes van “ Ik wil met je dansen” raadpleeg www.johnotten.com of wordt vriend van John Otten op facebook.