Nieuwe Vinyl Single voor Wim Drenthen.

Eindelijk is daar dan de langverwachte vinyl single van Wim Drenthen. Wim die al van kinds af aan in de muziek zit had altijd een lang verwachte droom om zelf een vinyl single uit te brengen. Na wat overleg met Ferrie van Muziekhoekje is hij dan eindelijk in productie. Deze langverwachte vinyl single komt rond 25 Maart 2017 uit en is nu alvast te bestellen in de voor verkoop.

 

 

Kant A. Moeder.
Kant B. De Wereld Is Leeg Zonder Jou.
Wim heeft de oude Piraten sound weer gevonden met dit nieuwe nummer {Moeder} en hoopt ook dat de Piraten hem gaan omarmen. Ook deze keer heeft Wim zelf weer de muziek gemaakt van deze nummers en de tekst van {Moeder} heeft Wim ook wederom zelf geschreven. De Fans van Wim die de single gaan kopen kunnen hem begin april laten signeren bij Muziekhoekje in de winkel maar hierover later meer.
Release : 25-03-2017
Meer info op : www.muziekhoekje.nl of op www.wim-drenthen.webnode.nl