Nieuwe single Tony van den Dungen.

Een nieuwe ster in wording is Tony van den Dungen, onlangs kreeg Ronald een telefoontje van zanger Patrick Dano die Tony tipte als nieuw en talentvol! Patrick was voor een afspraak in de studio van Harold Queens voor het opnemen van zijn nieuwe liedje, waar hij Tony en zijn begeleider Paul Geudens tegenkwam.

 

Na het beluisteren van de track “Ik voel me top” tipte hij Tony met Rood-Hit-Blauw contact op te nemen.
Ronald: Ik moet in 1e instantie Patrick Dano bedanken voor deze mooie tip…Het is een eer om naast mijn bestaande artiesten te mogen werken met nieuwe aanstormende talenten, ik kan ze op weg helpen bij hun beginnende carrières! Tony is er weer zo één volgens mij, een nieuw talent die er heel veel voor over heeft om een goede start te maken, hij heeft echt alles al professioneel voor elkaar!
De track ‘Ik voel me top”’ zal op 5 April verschijnen. (Binnenkort volgt meer nieuws over de single)