NIEUWE SINGLE RICHARD TEN OEVER

“Ik weet niet of jij de mooiste bent” is alweer de derde single van de Utrechtse zanger Richard ten Oever. Met zijn nieuwe single “Ik weet niet of jij de mooiste bent” hoopt Richard ten Oever weer ’n stapje hogerop te klimmen in de muzikale Nederlandse ladder. Het is een leuke vlotte meezinger die het in de kroegen al heel erg goed doet, en ook tijdens grote feesten zet Richard er menig zaal mee op zijn kop.
De tekst en muziek van de single is een samenwerking tussen Pascal de Vormer & Hugo Peters. Pascal vormde jaren lang met zijn broer Ronald en vader Gijs het trio ‘De Vormers’ en scoorde
een hit met o.a. ‘Ik zal dansen op je bruiloft’ verder schreef Pascal vele hits voor andere artiesten zoals Rob Ronalds ‘Het rode lampje’ en Edwin Roelvink “Meisjes van de nacht”. Hugo Peters is zelf ook zanger en bracht vele singles uit waaronder ‘Kom kus me nog een keer’ uit 2016.
Inmiddels is er ook een leuke videoclip gemaakt van “Ik weet niet of jij de mooiste bent’, deze clip is al vele malen te zien geweest op TV Oranje en ook is hij al bijna 2 weken te vinden in de TV
Oranje Verzoekparade. Hopelijk gaan de radiozenders in Nederland en België de single ook een kans geven en gaat hiermee een droom van Richard in vervulling.